Behöver du käkledsbesvär behandling?

Är det så att du känner behov av käkledsbesvär behandling? Det finns just detta hos en bra tandklinik i Göteborg. Du hittar dem på www.bettkliniken.com. Om det är så att du har ont i käkleden eller i käkmuskeln så kan det vara så att du behöver en bettskena eller andra former av behandlingar.

Bettkliniken är specialister på behandling av käkledsbesvär. Det kan vara en god idé att boka en tid för konsultation hos dem. Kanske du gnisslar tänderna, eller biter och pressar ihop dina tänder allt för mycket? Detta kan leda till huvudvärk så väl som andra sorters besvär. Då kan det vara en god idé att få rätt sorts behandling så att du blir av med detta. Hos Bettkliniken finns inte bara käkledsbesvär behandling, utan de har även allmän tandvård.

Behandla dina käkledsbesvär

Tandgnissling och tandpressning är två besvär som personer lider av idag. Tandpressning är att man pressar samman tänderna samt käkarna. Oftast under natten men även under dagen. Tandgnissling är vad det låter som. Det är att man gnisslar sina tänder, överkäke mot underkäke. Det sker främst under natten. Det kan då vara bra att satsa på en bettskena.

www.bettkliniken.com finns det specialister som kan detta med käkledsbesvär behandling. Om du behöver en bettskena så kommer den att gjutas direkt efter dina tänder. Den är i plast och har formen av en hästsko. Den ska du sedan ha på dig under natten när du sover. Det gör att du kommer sluta att pressa eller gnissla dina tänder. Det tar oftast ett par månader för att märka skillnad. Men den gör att du kommer göra det mindre och mindre. Då kan du använda din bettskena mer sällan.